Fakkels, motoren en een stille tocht: vrienden en familie eren doodgestoken Pascal

Fakkels voor de doodgestoken Pascal
Fakkels voor de doodgestoken Pascal © Regio15
DELFT - Ruim tweehonderd mensen hebben donderdagavond met een stille tocht afscheid genomen van Pascal. De 47-jarige Pascal, die de bijnaam Kali heeft, werd afgelopen weekend op straat in Delft doodgestoken. Naast de stille tocht werd Pascal geëerd met fakkels, bloemen en motoren.
De stille tocht werd voorgegaan door een groep motoren. Verschillende mensen die in de stoet daarachter liepen, hadden een T-shirt aan met een foto van Pascal erop met daarbij 'Kali' en 'Rust zacht' geschreven.
Vrienden en familie eren doodgestoken Pascal met stille tocht
Iedereen was welkom om mee te lopen naar de Oostsingel. Daar werd de laatste route gelopen die Pascal heeft bewandeld. Op de plek waar hij overleed zijn bloemen neergelegd en werden fakkels afgestoken.
Bloemen voor het slachtoffer I
Bloemen voor het slachtoffer I © Omroep West

Verdachte opgepakt

De 47-jarige Pascal werd in de nacht van van zaterdag 2 op zondag 3 juli op straat neergestoken. Kort daarna overleed hij ter plekke. Reanimatie door ambulancepersoneel mocht niet baten. Kort na de steekpartij hebben agenten een 48-jarige man opgepakt. De politie gaat uit van een misdrijf in de relationele sfeer. Hij laat een vrouw en twee dochters achter.