Motorrijder zwaargewond na ongeluk A12

Het slachtoffer werd met politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd
Het slachtoffer werd met politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd © MediaTV
DEN HAAG - Op de A12 bij afrit Bleiswijk in de richting van Den Haag is donderdagavond een ernstig ongeval met een motorrijder gebeurd. De weg richting Den Haag was urenlang deels dicht voor politieonderzoek. Het verkeer kon er via één rijstrook langs.
UPDATE 15 juli: Het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie. Het gaat om een 32-jarige man uit Zoetermeer.
Het onderzoek naar hoe het ongeluk is gebeurd, loopt nog. Duidelijk is wel dat er een motorrijder bij betrokken is. Volgens een getuige zou de motorrijder onderuit zijn geschoven en daarna zijn overreden. Het slachtoffer is met spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.
Het was druk op de weg toen het ongeluk gebeurde en dus liepen de vertragingen flink op. De hulpdiensten sloten de A12 af zodat er politieonderzoek kon worden gedaan, meldt Rijkswaterstaat.
Later kon het verkeer er via één rijstrook langsrijden waardoor de vertraging wat afnam, maar de extra reistijd was zelfs toen nog dik twintig minuten. Rond 21.00 uur was de weg weer vrij.