112-nieuws | Stacaravan op camping afgebrand - Brand in restaurant Scheveningen

Hoe de brand in Oud Ade is ontstaan, is niet bekend
Hoe de brand in Oud Ade is ontstaan, is niet bekend © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 18 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Stacaravan op camping afgebrand

Een stacaravan op camping Groene Hart Recreatie in Oud Ade is maandagavond volledig in vlammen opgegaan. Van de houten vakantiewoning aan de Hofdijklaan is niets meer over. De brandweer meldt dat niemand gewond is geraakt.

Fietser overleden bij ongeluk in Voorburg

Bij een ongeluk op de Prins Bernhardlaan in Voorburg is maandagmiddag een 90-jarige man om het leven gekomen. De fietser kwam rond half vijf in botsing met een automobilist. Hulpdiensten hebben de Voorburger gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.
Hulpdiensten rukten massaal uit naar de Scheltuslaan in Voorburg
Hulpdiensten rukten massaal uit naar de Scheltuslaan in Voorburg © Regio15

Brand in restaurant Scheveningen

In restaurant Callao aan de Dr. Lelykade in Den Haag heeft maandag aan het einde van de middag brand gewoed. Het vuur is via de schoorsteen geblust door brandweerlieden. De eetgelegenheid blijft de rest van de dag gesloten. Callao hoopt dinsdag, als de afzuigmotor in de keuken gedroogd is, weer open te kunnen.
Bij de brand in de keuken van Calleo is niemand gewond geraakt
Bij de brand in de keuken van Calleo is niemand gewond geraakt © Regio15

Wijnflessen kapotgeslagen in supermarkt

Een man heeft zondag zijn hand expres door een stelling met allemaal wijnflessen gehaald waardoor het glas kapot viel op de grond. Dat gebeurde bij supermarkt Hoogvliet in winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn, zo maakte de politie maandag bekend. De verdachte, een 41-jarige Alphenaar, is buiten de winkel door de politie aangehouden voor vernieling. Later bleek dat hij ook andere goederen in de Hoogvliet had vernield.

Dronken dansen op auto

Nog meer politienieuws uit Alphen aan den Rijn van afgelopen weekend. Op het Carmenplein danste een 36-jarige man op zijn eigen auto terwijl hij de muziek hard aan had staan. De Alphenaar was onder invloed van alcohol en volgens de politie 'viel er niet met deze meneer te communiceren'. De man is aangehouden voor openbare dronkenschap.