Dit is de man achter het masker van de Haagse TikTok-chef

Chef kookte altijd met een tijgermasker op, maar wie zit er achter dat masker?
Chef kookte altijd met een tijgermasker op, maar wie zit er achter dat masker? © Omroep West
DEN HAAG - Wie o wie zit er toch achter dat tijgermasker? Week in week uit kijken duizenden volgers naar de Haagse kok 'Chef' die altijd een tijgermasker draagt als hij kookt op TikTok. 'Als ik 250.000 volgers heb dan krijgen jullie mijn kop te zien', zei hij in maart tegen Omroep West en nu is het zover. De mysterieuze kok laat zijn gezicht zien. 'Ze dachten dat ik een rokende en kalende man was, maar toen kwam ik tevoorschijn', zegt de TikTok-kok vrijdag.
In het dagelijks leven werkt Chef (echte naam bekend bij de redactie) op een administratiekantoor, bijna niemand wist wie er achter het masker schuilging. Maar dat is nu voorbij. In onderstaande video doet de 29-jarige Hagenaar - bekend van zijn recepten Haagsche kaaskogel en de klassieker broodje ei met ui - zijn masker af.
Dit is de man achter het masker van de Haagse TikTok-chef
De face reveal is inmiddels 555.0000 keer bekeken. Zijn TikTok-volgers reageren enthousiast nu ze weten wie er achter dat mysterieuze masker schuilgaat. 'Jehhhhhhhhh eindelijk een gezicht! En jeetje, zo'n knap gezicht hoort helemaal niet onder een masker', vindt Sannie. 'Wat hebben we hier lang op gewacht', reageert Brian. Dat de volgers even geduld moesten hebben, klopt als een bus. Sinds de eerste lockdown in 2020 is de identiteit van de man achter de Haagsche Keuken al onbekend.

'Hij is knap'

'Hij is knap en hij ken koken', reageert Romy. 'Nu heeft hij 500 extra vrouwelijke volgers', reageert een andere TikTokker. Dat laatste lijkt inderdaad zo te zijn. Sinds zijn gezicht bekend is, heeft de gemaskerde kok nog 6500 extra volgers gekregen.
'Ze dachten dat ik een rokende en kalende man was, maar toen kwam ik tevoorschijn', reageert de Haagse chef lachend in het radioprogramma West komt Thuis op Radio West. 'Blijkbaar was dat een aangename verrassing.' De chef kookt vanaf nu lekker verder zonder masker, maar zijn naam houden we nog tegoed. De namen van de katten zijn wel bekend: Chef junior en Spato, die laatste naam hebben de TikTok-volgers vorige week uitgekozen.