112-nieuws | Scootmobieler van de weg geplukt - Man in zwembroek overvalt Gall & Gall

Man in scootmobiel van de weg gehaald
Man in scootmobiel van de weg gehaald © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 23 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Fietser belandt in sloot na val

Op de Veurselaan in Voorburg is een fietser in de sloot beland. Waarschijnlijk belandde de man in het water na een val. Omstanders konden de man op het droge trekken. Hoe het met de fietser gaat, is niet bekend.
De fietster wordt op het droge getrokken
De fietster wordt op het droge getrokken © Regio15

Scootmobieler van de weg geplukt

Op de N14 bij Leidschendam heeft de politie een man in een scootmobiel van de weg gehaald. Met zijn mandje vol sinaasappels en een fles wijn, was hij van plan met zijn scootmobiel door de Vliettunnel te rijden. De politie vond dit een minder goed idee en haalde de man van de weg af.

Man in zwembroek overvalt drankwinkel

Drankwinkel Gall & Gall aan de Bankastraat in Den Haag is overvallen. Volgens de politie bedreigde de overvaller de medewerker met een mes en is hij er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.
Volgens het signalement dat de politie heeft uitgegeven, zijn ze op zoek naar een man met een lichte huidskleur in een limegroene zwembroek.
Gall & Gall in Den Haag overvallen
Gall & Gall in Den Haag overvallen © Regio15

Achtergevel in brand

Aan de Beinsdorppolderweg in Gouda is zaterdagmiddag brand uitgebroken. De brand begon buiten tegen de achtergevel van een woning, en sloeg daarna onder de dakpannen door naar de twee naastgelegen buren. Er kwam veel rook vrij. De brandweer riep op uit de rook te blijven en hulpdiensten niet in de weg te lopen. Binnen een uur na de eerste melding was de brand onder controle. Toen kon het afblussen beginnen.
In de achtergevel van een woning in Gouda woedt brand
In de achtergevel van een woning in Gouda woedt brand © Media TV

Protest met vlag in Haagse Hofvijver

De politie heeft zaterdag vier mensen op de bon geslingerd voor het plaatsen van een omgekeerde Nederlandse vlag bij het Binnenhof in Den Haag. Twee mannen sprongen met de vlag, die aan palen bevestigd was, de Hofvijver in en plaatsten deze tegen het Torentje, de werkkamer van premier Rutte. Na ongeveer een uur is de vlag door de actievoerders weggehaald.
De omgekeerde Nederlandse vlag staat symbool voor actie tegen het regeringsbeleid. Vooral onder boerenactivisten is de omgekeerde driekleur populair. Ook in onze regio duikt de vlag veelvuldig op.

Automobilist belandt in sloot Oud Ade

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto ondersteboven in een sloot langs de N445 in Oud Ade beland. Een voorbijganger zag het ongeluk gebeuren, bedacht zich geen moment en sprong het water in. Een van de inzittenden was al veilig op de kant geklommen, maar de man wilde zeker weten dat er zich niemand meer in de auto bevond.
Duikers van de opgeroepen brandweer hebben de zoektocht van de voorbijganger overgenomen, maar niemand meer in het water gevonden. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het ongeval was de N445 enige tijd afgesloten, zodat een bergingsbedrijf de zwaar beschadigde auto uit de sloot kon takelen.
De auto moest door een bergingsbedrijf uit de sloot worden getakeld
De auto moest door een bergingsbedrijf uit de sloot worden getakeld © Regio15

Gaslek in vrachtwagen Flora Holland

Bij een vrachtwagen die geparkeerd stond bij Flora Holland in Naaldwijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag gas ontsnapt. Meerdere brandweerauto's kwamen naar de lekkende vrachtwagen om het gaslek te dichten. Nadat het grootste gevaar was geweken heeft een monteur gecontroleerd of de lekkage goed was afgedicht. Hierna konden alle vrachtwagens weer veilig de weg op. Er raakte niemand gewond.
De brandweer heeft het gaslek gedicht
De brandweer heeft het gaslek gedicht © District8