112-nieuws | Drie aanhoudingen bij mogelijke steekpartij - Auto uit kanaal gevist

De politie doet onderzoek op de Jan Luykenlaan in Den Haag
De politie doet onderzoek op de Jan Luykenlaan in Den Haag © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 30 juli. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Drie aanhoudingen bij mogelijke steekpartij

Bij een vechtpartij aan de Jan Luykenlaan in Den Haag is mogelijk iemand gestoken. Dat meldt de politie. Voor zover bekend is bij het incident één persoon gewond geraakt. De politie heeft drie mensen aangehouden. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Auto uit kanaal gevist

Bergingswerkers hebben zaterdag een auto uit het Aarkanaal bij Alphen aan den Rijn gehaald. Het voertuig was door onbekende oorzaak in het water tussen de Oostkanaalweg en Westkanaalweg beland. Niemand raakte gewond.
De auto is in z'n geheel in het water terechtgekomen
De auto is in z'n geheel in het water terechtgekomen © MediaTV

24 appartementen ontruimd vanwege brand

De woonkamer van een appartement in Sassenheim is vrijdag- op zaterdagnacht uitgebrand. De bewoners van 24 woningen in het flatgebouw aan de Hofstraweg werden midden in de nacht uit voorzorg geëvacueerd. Alleen het brandadres blijft voorlopig onbewoonbaar, meldt de brandweer. Alle andere mensen kunnen inmiddels weer terug naar huis. Hoe de brand is ontstaan, heeft de brandweer niet bekendgemaakt.
Veel rook zichtbaar bij de brand in Sassenheim
Veel rook zichtbaar bij de brand in Sassenheim © Birdseventspictures

A4 bij Roelofarendsveen weer open, was hele zaterdagochtend afgesloten na ongeluk

De A4 tussen knooppunt Burgerveen en Roelofarendsveen is zaterdag aan het begin van de middag weer opengegaan voor het wegverkeer. De hele ochtend was de snelweg afgesloten als gevolg van een ongeluk.
Bij het ongeluk waren twee auto's betrokken
Bij het ongeluk waren twee auto's betrokken © MediaTV

Auto in vlammen opgegaan

Een geparkeerde auto is door een brand verwoest. Het voertuig stond in de nacht van vrijdag op zaterdag op een parkeerplaats aan de Oude Klapwijkseweg in Pijnacker. Het vuur is door de brandweer geblust.
Dit is de uitgebrande auto
Dit is de uitgebrande auto © Regio15