Vechtpartij na uit de hand gelopen ruzie

Op de ruzie kwamen veel buurtbewoners af
Op de ruzie kwamen veel buurtbewoners af © Regio15
DEN HAAG - Drie mannen hebben zondagavond ruzie gekregen met een groep buurtbewoners van de Haagse wijk Duindorp. Het drietal reed met de auto door de wijk en kreeg het hierbij aan de stok met een groep jongeren, waarna de ruzie uit de hand liep. De politie moest eraan te pas komen om de drie mannen weg te krijgen bij de groep Duindorpers.
De drie mannen zaten in een zwarte auto en kregen zondagavond een conflict met een groepje jongeren op de kruising van de Nieboerweg en de Houtrustweg. Een buurtbewoner zag de ruzie en kwam hierop af. Deze persoon kreeg vervolgens een klap van een van de inzittenden van de zwarte auto.
Dit zorgde ervoor dat het conflict escaleerde en dat een grote groep buurtbewoners zich tegen de drie mannen keerde. Het drietal kreeg hierbij enkele trappen en klappen. Ook werd het raampje van de auto ingegooid.

Voor controle naar ziekenhuis

Omdat de situatie zo dreigend werd moesten de drie mannen weggehaald worden door politieagenten. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau om vanaf daar naar het ziekenhuis te worden gebracht voor controle. De politie onderzoekt de ruzie, maar heeft nog niemand aangehouden. De politie kan nog niet zeggen waar de ruzie tussen de drie mannen en de groep jongeren over ging, dat wordt nog onderzocht.