112-nieuws | Fietser zwaargewond na aanrijding in Voorburg - Brand in keuken in Den Haag

Het slachtoffer raakte zwaargewond
Het slachtoffer raakte zwaargewond © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 7 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand in keuken in Den Haag

Aan de Valkenboslaan in Den Haag heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brand woedde in de keuken van het huis. Niemand raakte gewond, meldt een woordvoerder van de brandweer.
Rond 19.15 uur kreeg de brandweer melding van de brand. Bewoners konden de woning zelf verlaten. Niet veel later was de brand onder controle. De bovengelegen woning hoefde niet ontruimd te worden, daar was niemand thuis. Het is niet bekend hoe groot de schade is.

Fietser zwaargewond na aanrijding in Voorburg

Bij een aanrijding in Voorburg is een fietser zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd door nog onbekende reden geschept door een auto op de Prins Bernhardlaan. Dat gebeurde rond 0.15 uur in de nacht van zaterdag op zondag.
Ambulancemedewerkers hebben zich met ondersteuning van een traumateam over het slachtoffer ontfermd, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Motorrijder gewond bij aanrijding

Bij een ongeval op de ’s Gravendamseweg (N443) in Noordwijkerhout is zondag een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt mediapartner Bollenstreek Omroep. Rond 11.10 uur botste een personenauto met een motor. De motorrijder kwam daarbij ten val en raakte gewond. Een opgeroepen traumateam hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet. Het motorrijder werd na eerste behandeling vervoerd naar een ziekenhuis. Een deel van de weg was enige tijd afgesloten voor verkeer.