112-nieuws | Meisje (4) gewond achtergelaten na aanrijding - Brand op viaduct

© ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 9 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Meisje (4) gewond achtergelaten na aanrijding

Een scooterrijder heeft afgelopen weekend een 4-jarig meisje aangereden in de Julianastraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. De bestuurder van de scooter is weggereden zonder zich om het slachtoffertje te ontfermen. Het meisje is gewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Alphense politie dinsdag.
Volgens de politie kwamen veel omstanders in actie en heeft een aantal mensen geprobeerd om de scooterrijder nog tegen te houden. Een oplettende burger zag de scooter later op een andere plek in Alphen geparkeerd staan. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. Of de bestuurder ervan ook is gevonden, meldt de politie niet. Wel zijn er beveiligings- en dashcambeelden die in het onderzoek gebruikt kunnen worden.

N457 weer open na dodelijk ongeluk

De N457 (Moordrechtboog) bij Waddinxveen is even voor 17.00 uur vrijgegeven voor verkeer. De weg was sinds 10.45 uur in beide richtingen afgesloten vanwege een dodelijk ongeluk. Een 68-jarige motorrijder kwam om het leven nadat hij in botsing kwam met een vrachtwagen.
De overleden motorrijder is een 68-jarige man uit Waddinxveen
De overleden motorrijder is een 68-jarige man uit Waddinxveen © MediaTV

Twee auto's in puin na botsing

Twee auto's zijn vol op elkaar gebotst op het kruispunt van de Erasmusweg met de Betje Wolffstraat in Den Haag. Allebei de voertuigen zijn zwaar beschadigd. De kruising is na het ongeluk afgesloten vanwege de ravage die is ontstaan.
Dinsdagavond knalden iets verderop ook al auto's op elkaar. Daarbij raakte niemand gewond.
112-nieuws | Meisje (4) gewond achtergelaten na aanrijding - Brand op viaduct
112-nieuws | Meisje (4) gewond achtergelaten na aanrijding - Brand op viaduct

Man valt van trap

Bij het bowlingcentrum aan de Veilingweg in De Lier is een man van een trap gevallen. Daarbij raakte hij ernstig gewond. Mogelijk was het slachtoffer een bouwvakker, want het centrum is al een paar weken dicht voor een grondige verbouwing.
De man is in een vacuümmatras gelegd en daarna onder begeleiding van politiemotoren naar een ziekenhuis in Den Haag gebracht. Voor de behandeling van het slachtoffer werd ook een arts uit de traumahelikopter ingezet.

Brand op viaduct

Het gras op een viaduct in Kwintsheul is dinsdag in vlammen opgegaan. Als gevolg van de droogte was het groene gras inmiddels geel geworden. Waardoor het gras in brand vloog, is niet bekend. De brandweer heeft het vuur inmiddels geblust.
Van het gras rond het viaduct is weinig meer over
Van het gras rond het viaduct is weinig meer over © Regio15

Auto rijdt sloot Gouda in

Aan de Goudse Houtsingel in Gouda is dinsdagnacht rond 2.10 uur een auto in de sloot gereden. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de plaats van het incident. Duikers van de brandweer hebben daar het water doorzocht op eventuele gewonden, maar troffen niemand aan.
De bestuurder van de auto kon zichzelf bevrijden en werd op een andere plek gevonden door de hulpdiensten. Hoe het met deze persoon gaat, is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto later in de nacht uit de sloot getakeld. Hoe de auto in het water kon belanden, is onduidelijk.
Duikers van de brandweer hebben de sloot doorzocht op andere slachtoffers
Duikers van de brandweer hebben de sloot doorzocht op andere slachtoffers © MediaTV

Scooter rijdt met volle vaart tegen auto aan in Den Haag

Op de Vaillantlaan in Den Haag is een bezorgscooter in de nacht van maandag op dinsdag met volle vaart tegen een auto aangereden. Politie en ambulance werden opgeroepen naar de plek van het ongeval. De scooterrijder is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis worden vervoerd.
Op foto's is te zien dat de auto en scooter behoorlijk wat schade hebben opgelopen door het ongeluk. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is onduidelijk.
De auto en scooter liepen forse schade op door de botsing
De auto en scooter liepen forse schade op door de botsing © Regio15