Politie bevestigt dat doden Zoetermeer zoon en vrouw zijn van verongelukte man

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij de woning
De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij de woning © Omroep West
ZOETERMEER - De twee doden die zaterdag in het huis aan het Kramerplan in Zoetermeer zijn gevonden, zijn een 34-jarige man en een 70-jarige vrouw. Het gaat om de zoon en de echtgenote van de 72-jarige Zoetermeerder die om het leven kwam bij een ongeluk in Lekkerkerk. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.
De man verongelukte zaterdag rond 13.00 uur bij een frontale botsing op de N210 in Lekkerkerk. Naar aanleiding van de aanrijding ging de politie bij zijn huis in Zoetermeer langs, waarschijnlijk om het slechte nieuws over te brengen. Daar vonden agenten twee doden. Dat gebeurde rond 17.00 uur, waarna de recherche urenlang onderzoek heeft gedaan en er al snel vanuit ging dat de twee incidenten met elkaar te maken hadden.
'Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren', meldde de politie eerder al. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.