Aanhouding na aanrijding en mishandeling, politie zoekt tweede verdachte

Politie op de been in de Haagse Hertzogstraat nadat er melding was gedaan van een incident
Politie op de been in de Haagse Hertzogstraat nadat er melding was gedaan van een incident © Regio15
DEN HAAG - Bij een aanrijding in de Hertzogstraat in Den Haag zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. Volgens de politie zou er daarna sprake zijn geweest van een mishandeling. Een 46-jarige Hagenaar is aangehouden.
Nadat er een melding rond 22.30 uur was binnnengekomen over een mogelijk steekincident, zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt. Ambulance en politie troffen daar twee gewonde personen aan. Een van hen zou gewond zijn geraakt bij een aanrijding, de tweede zou het slachtoffer van een mishandeling zijn.
Beide slachtoffers zijn in de ambulance nagekeken voor hun verwondingen. Het is niet bekend hoe het nu met de slachtoffers gaat. Kort na het incident is in een woning aan de Morgenzonlaan in Den Haag een 46-jarige Hagenaar aangehouden.

Politie zoekt verdachte voor aanrijding

De Hagenaar wordt in ieder geval verdacht van de mishandeling. De politie onderzoekt nog wat er vrijdagavond precies is gebeurd. De aangehouden Hagenaar zou niet verantwoordelijk zijn geweest voor de aanrijding. Die verdachte wordt door de politie nog gezocht. Of er ook echt sprake is geweest van een steekpartij kan de politie nog niet bevestigen en wordt eveneens onderzocht.