112 nieuws | Afwasmiddel bij brandkraan zorgt voor witte straat - Auto rijdt tegen boom aan

Brandkraan geopend in Den Haag
Brandkraan geopend in Den Haag © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 14 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brandkraan opengezet, afwasmiddel erbij gegooid

De Oltmansstraat in Den Haag veranderde zondagavond in een witte wereld. Er werd daar een brandkraan opengedraaid, waarna een aantal jongeren afwasmiddel erbij besloten te gooien. Het zorgde voor een witte fontein in de straat.
Onder begeleiding van de politie is duinwaterbedrijf Dunea bezig de brandkranen weer dicht te draaien.
Witte wereld in de Oltmansstraat in Den Haag
Witte wereld in de Oltmansstraat in Den Haag © Regio15

Auto rijdt tegen boom aan in Den Haag

Op de Soestdijksekade in Den Haag is zaterdagnacht een automobilist tegen een boom gereden. Een ambulance en politie werden opgeroepen vanwege de botsing. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hoe het nu met de automobilist gaat, is niet bekend. De auto heeft forse schade opgelopen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is onduidelijk.
De auto liep veel schade op door de botsing tegen de boom | Regio15
De auto liep veel schade op door de botsing tegen de boom | Regio15

Twee aanrijdingen op dezelfde kruising in Rijswijk

In Rijswijk heeft zaterdagnacht een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Het ongeluk gebeurde op de kruising tussen de Prinses Beatrixlaan en Wethouder Brederodelaan. Er raakte een persoon gewond. Hoe het nu met het slachtoffer gaat, is niet bekend.
Een paar uur later was het weer raak op dezelfde kruising in Rijswijk. Een automobilist reed rond 9.30 uur een motor aan. De motorrijder moest worden onderzocht door het ambulancepersoneel, maar werd uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd.
De twee auto's reden hard tegen elkaar aan op de Prinses Beatrixlaan
De twee auto's reden hard tegen elkaar aan op de Prinses Beatrixlaan © Regio15