112 nieuws | Weer brandkraan opengedraaid in Den Haag - Flinke schade bij botsing

© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 16 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Weer brandkraan opengedraaid in Den Haag

Op de Weidevogellaan in Den Haag is dinsdagavond weer een brandkraan opengedraaid. De afgelopen dagen gebeurde dat tijdens het warme weer ook al meerdere keren op verschillende plekken in Den Haag, tot ergernis van waterbedrijf Dunea. In totaal ging de afgelopen dagen al ruim 1 miljoen liter water verloren.
Weer brandkraan open in Den Haag
Het water uit de brandkraan op de Weidevogellaan spoot bijna boven het naastgelegen appartementencomplex uit. Dunea heeft onder toezicht van de politie de kraan dichtgedraaid.
© Regio15

Flinke schade bij botsing in Leidschendam

Bij een botsing in Leidschendam is één van de betrokken voertuigen flink beschadigd geraakt. Hoe het ongeluk op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de Parktunnel kon gebeuren, is niet duidelijk. Voor zover bekend, raakte niemand gewond. De Vliettunnel ging dicht in de richting van Wassenaar.
Eén van de auto's moest worden weggesleept, want de voorkant van het voertuig was helemaal kapot. Ook lekte er vloeistof uit de auto. Halverwege de avond ging de N14 weer open.
Eén van de voertuigen raakte zwaar beschadigd
Eén van de voertuigen raakte zwaar beschadigd © Regio15

Dode gevonden op strand Noordwijk

Op het strand van Noordwijk is dinsdagmiddag een overleden persoon gevonden. Het gaat om een man van 58 uit Voorhout. Dat meldt de politie. Het lichaam werd dinsdagmiddag gevonden in de branding. Hoe lang het lichaam in zee heeft gelegen, kan de politie niet zeggen.
Een traumahelikopter kwam ter plaatse en het medische personeel heeft het slachtoffer nog geprobeerd te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Volgens de politie is de man verdronken.
De politie doet onderzoek op het strand
De politie doet onderzoek op het strand © AS Media

Duo opgesloten in waardetransport

Benarde momenten voor twee geldlopers in de Keizerstraat op Scheveningen. Terwijl de twee in de wagen waren, vergrendelden de deuren en kwamen zij er niet meer uit. Er moest een collega aan te pas komen om het voertuig van buitenaf te openen.
In de tussentijd liep de temperatuur in het waardetransport gestaag op. Daarom werd de brandweer opgeroepen om de wagen te koelen. Na ongeveer een half uur waren de geldlopers bevrijd.
Brandweer houdt geldwagen koel
Brandweer houdt geldwagen koel © Brandweer kazerne Scheveningen

Overleden persoon gevonden in woning

In een woning aan de Corellistraat in Leiden is een overleden persoon gevonden. Dat meldt de politie op Twitter. De politie heeft de hele dag onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat er geen sprake is van een misdrijf.
Onderzoek aan de Corellistraat in Leiden
Onderzoek aan de Corellistraat in Leiden © Regio 15

Motorrijder gelanceerd in Noordwijkerhout

Op de Leeweg in Noordwijkerhout is dinsdagmorgen een motorrijder gewond geraakt. Hij raakte een betonblok toen hij wilde uitwijken voor een vrachtwagen. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.
Motorrijder gewond na botsing op de Leeweg
Motorrijder gewond na botsing op de Leeweg © Birdseventspictures