Gezin overvallen in woning: indringers zochten pakketje

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - Een gezin is maandagavond overvallen in hun huis aan de Zwolsestraat in Den Haag. Toen de bel rond 20.45 uur ging deed de vrouw des huizes open, waarna drie mannen het huis in stormden. Volgens de politie waren ze mogelijk op zoek naar een pakketje.
De vrouw wist naar het balkon te vluchten toen de mannen de woning in kwamen, waar ze om hulp kon vragen. Bij terugkomst in de woning, waren de indringers alweer verdwenen. De verdachten waren waarschijnlijk die dag al eerder aan de deur geweest: rond 0.15 's nachts en 18.00 uur die avond.
De drie mannen waren opvallend warm gekleed, terwijl het zomers weer was die dag. Ze droegen een lange broek, dichte schoenen en een donkere jas met capuchon. Ze hebben volgens de politie een donkergetinte huidskleur. De politie hoopt dat de indringers vanwege hun kledingkeuze in het oog zijn gesprongen bij mensen in de omgeving.

Pakketje

De politie houdt er rekening mee dat de verdachten op zoek waren naar een pakketje. Mensen die in een van de galerijflats aan de Zwolsestraat wonen, worden opgeroepen zich te melden als ze de afgelopen tijd een pakketje hebben ontvangen dat niet aan hen geadresseerd was.