Overleden vrouw (61) lag waarschijnlijk langer dan een week in huis

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen naar de woning waar het lichaam werd gevonden
Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen naar de woning waar het lichaam werd gevonden © Regio15
DEN HAAG - In een woning aan de Folke Bernadottestraat in Den Haag is vrijdagavond een overleden vrouw gevonden, die er waarschijnlijk al meer dan een week lag. Dat meldt de politie, die een melding van omwonenden over stankoverlast kreeg. Toen hulpdiensten naar binnen gingen, troffen zij daar de overleden bewoonster aan. Na onderzoek blijkt dat de 61-jarige vrouw een natuurlijke dood is gestorven.
Nadat het lichaam werd gevonden, hebben agenten een schouwarts opgeroepen en die stelde vast dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat laat een woordvoerder van de politie weten. Vanwege de sterke geur in de woning kwam ook de brandweer ter plaatse om de woning te ventileren.
Zaterdagochtend meldt de politie dat het lastig is om vast te stellen wanneer de vrouw precies is overleden. Er wordt rekening mee gehouden dat ze meer dan een week in het huis heeft gelegen. Omdat het om een natuurlijk overleden gaat, doet de politie niet meer mededelingen.

Dieren in huis

Ook bleken er in de woning nog twee katten en een chihuahua aanwezig te zijn. 'De hond is door de dierenambulance opgevangen en maakt het goed', vertelt de woordvoerder. De twee katten zijn op de vlucht geslagen toen hulpdiensten de woning betraden. Naar hen wordt nog gezocht.