112-nieuws | Gewonde bij steekpartij - Luchtalarm gaat af in Den Haag

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen vanwege de steekpartij
Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen vanwege de steekpartij © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 22 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gewonde bij steekpartij in Den Haag

Op de Vrouw Avenweg in Den Haag heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Meerdere politie-eenheden en een ambulance rukten uit naar de plek van het incident. Een persoon liep verwondingen op en is naar het ziekenhuis vervoerd. Ook hield de politie twee personen aan. Een woordvoerder van de politie laat weten dat een conflict in de relationele sfeer voorafging aan de steekpartij.

Luchtalarm gaat af in Den Haag

Door een onbekende oorzaak was maandagmiddag rond 14.30 uur het luchtalarm te horen in Den Haag. Het alarm is in ieder geval afgegaan in het gebied rond Ypenburg. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Haaglanden is er geen reden tot paniek. 'Er is niets aan de hand', zegt hij.
Waarom het luchtalarm toch afging, is volgens de woordvoerder ook voor de veiligheidsregio onduidelijk. 'We zijn niets aan het testen in de meldkamer en er is dus ook geen alarm geslagen', vertelt hij. 'Het kan zijn dat een monteur bij een luchtalarmpaal werkzaamheden heeft uitgevoerd, maar dat is vanaf de meldkamer niet te zien', voegt de woordvoerder toe.
© John van der Tol

IJsje vermist?

Wie o wie heeft dit decoratiebord van een oubliehoorn zomaar ‘in de kou’ laten staan in de Mariastraat in Den Haag? Een zoekronde van de politie langs nabijgelegen ijssalons leverde tot nog toe niets op. De eigenaar kan zich melden bij de eenheid Basisteam Overbosch.
© Politie Overbosch

Gestolen Haagse brommer duikt op in Goes

Een brommer die in Den Haag is gestolen is opgedoken in het Zeeuwse Goes. Twee jongens waren in de nacht van zaterdag op zondag aan het stunten met de brommer , die geen kentekenplaten of licht had.
De politie vond uiteindelijk de brommer terug, met de bijrijder ernaast. De bestuurder was er vandoor gegaan, maar is later gevonden. Na controle van het framenummer bleek de brommer in Den Haag gestolen te zijn. De twee jongens van 15 en 16 zijn aangehouden.

Scooterrijder gewond na aanrijding Reeuwijk

Bij een aanrijding op de Raadhuisweg is Reeuwijk is maandagochtend een scooterrijder gewond geraakt. De botsing waarbij ook een auto betrokken was gebeurde op de kruising met de 's-Gravenbroekseweg. De scooterrijder is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.
Ongeval met scooterrijder in Reeuwijk
Ongeval met scooterrijder in Reeuwijk © Media-TV

Steekpartij in woning Haagse Fischerstraat

Een ruzie in een woning in de Haagse Fischerstraat is uitgelopen op een steekpartij in de nacht van zondag op maandag. Het ging volgens de politie om een ruzie waarbij 2 mannen tegenover 1 andere man kwamen te staan. De mannen, van 42 en 51 jaar, raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.
Bij de derde persoon, een 22-jarige man, werd tijdens fouilleren een mes aangetroffen. Hij is ter plaatse aangehouden. In het ziekenhuis zijn ook de andere twee mannen aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek.
Steekpartij Fischerstraat
Steekpartij Fischerstraat © Regio15

Explosie blaast brievenbus van voordeur

Bewoners van de Karel Roosstraat in Den Haag zijn in de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een explosie. Bij een huis in de straat is de brievenbus van de voordeur geblazen, delen lagen aan de overkant van de straat. De brandweer heeft het huis, wat vol stond met rook, geventileerd. Er zijn geen gewonden gevallen.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van de explosie.
Explosie brievenbus
Explosie brievenbus © Regio15