112-nieuws | Rokende Corvette door vastgelopen remmen - Jong meisje uit zee gered

Het euvel bleef tot de remmen beperkt
Het euvel bleef tot de remmen beperkt © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 24 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Chevrolet met rokende remmen

Een domper voor de bestuurder van een Chevrolet Corvette uit 1972. Op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn begonnen opeens de remmen te roken. Voor de zekerheid werden brandweerlieden opgeroepen. Van grote vlammen was geen sprake.

Traumahelikopter parkeert tussen badgasten

Badgasten op het strand van Scheveningen waren woensdag getuige van een traumahelikopter die op het strand parkeerde. Voor een medische noodsituatie moest de heli een arts op het strand afzetten. Daarna is de arts met het slachtoffer in een ambulance meegereden naar het ziekenhuis.
Het is onduidelijk waarom het slachtoffer hulp nodig had.
Traumahelikopter op het strand van Scheveningen
Traumahelikopter op het strand van Scheveningen © Regio 15

Aanhoudingen voor handel in harddrugs

De politie in Krimpenerwaard heeft vier verdachten aangehouden voor de handel in harddrugs. Na meerdere klachten over drugsoverlast werd een onderzoek gestart, meldt de politie. De verdachten die daarbij in beeld kwamen, verkochten drugs aan zowel minderjarigen als volwassenen.
Na enkele weken onderzoek zijn de vier verdachten aangehouden. Daarbij werden ook een alarmpistool en boksbeugels gevonden. Die zijn in beslag genomen.

Brand in Wateringse achtertuinen

Aan de Windmolen in Wateringen heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed in twee achtertuinen. De brand brak uit rond 4.00 uur en woedde tussen twee schuren in. Op foto's is te zien dat een overkapping tussen de schuren is uitgebrand.
Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.
Vlammen in de achtertuinen
Vlammen in de achtertuinen © Regio15

Botsing tussen tram en auto

Op de kruising van de Melis Stokelaan en de Loevesteinlaan in Den Haag is vannacht een botsing geweest tussen een tram en een auto. Daarbij raakten zowel de auto als de tram flink beschadigd.
De auto raakte flink beschadigd
De auto raakte flink beschadigd © Regio15
Een ambulance kwam om de bestuurders na te kijken. Er is niks bekend over eventuele verwondingen.