112-nieuws | Politieauto rijdt fietser aan - Nacht met autobranden

Een politiewoordvoerder bevestigt dat een politieauto een fietser heeft aangereden
Een politiewoordvoerder bevestigt dat een politieauto een fietser heeft aangereden © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 27 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Politieauto rijdt fietser aan

Een politieauto heeft vrijdag- op zaterdagnacht een fietser aangereden op de Oud Reeuwijkseweg tussen Reeuwijk-Dorp en Reeuwijk-Brug. De tweewieler is onder de voorwielen van het politievoertuig beland.
Het enige dat een woordvoerder van de politie zaterdagochtend zegt te kunnen zeggen, is dat de aanrijding wordt onderzocht door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie.

Nacht met autobranden

Tenminste drie auto's zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgebrand in de Bollenstreek. Omstreeks 3.30 uur was het raak in Noordwijk. Aan de Hoekstand ging een cabrio in vlammen ook. Ook de ernaast geparkeerde bestelbus moest het ontzien.
Een kwartier later moest de brandweer naar Lisse voor een autobrand. Van de uitgebrande auto aan de Koningstraat is niet veel over. Een voertuig dat bij de brandende auto geparkeerd stond, kon worden weggereden maar heeft wel schade opgelopen.
Over de oorzaak van beide autobranden is niets bekend.

Auto klapt op vangrail A4

Op de A4 bij Den Hoorn en Wateringen, vlakbij de afslag Den Haag-Zuid, heeft rond vrijdag- op zaterdagnacht 4.00 uur een ongeluk plaatsgehad. Eén auto is zwaar beschadigd tegen de vangrail beland. Een ambulance kwam ter plaatse. Of iemand gewond is geraakt, is niet bekend.
De schade op de A4
De schade op de A4 © District8