112-nieuws | Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto

De voetganger moest met spoed naar het ziekenhuis
De voetganger moest met spoed naar het ziekenhuis © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 28 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Voetganger zwaargewond na aanrijding met auto

Op de Volendamlaan in Den Haag is een voetganger zwaargewond geraakt. Dat gebeurde na een ongeluk met een auto, meldt de politie. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De politie doet uitgebreid onderzoek op de weg. De straat is daardoor afgezet.
De aanrijding vond rond 17.30 uur plaats. Om medische hulp te verlenen werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn toestand nu is, is niet bekend.

Aanrijding met ambulance bij The Mall

Een ambulance die op weg was naar een spoedmelding bij The Mall of the Netherlands is aangereden door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op de afslag van de N14 richting het winkelcentrum in Leidschendam. Een andere ambulance kwam ter plekke om de inzittenden van de auto na te kijken. De aangereden ambulance kon haar rit wel vervolgen.
Door het ongeval was de N14 enige tijd dicht
Door het ongeval was de N14 enige tijd dicht © Regio15

Paraglider gewond na ongeluk

In Nieuwkoop is zondagochtend een paraglider gewond geraakt. Bij een landing belandde het slachtoffer op een schuurtje in een weiland. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Na een vechtpartij in de Haagse Capadosestraat zijn drie mannen aangehouden. Een van hen raakte bij de vechtpartij gewond. Inmiddels zijn alle drie de verdachten door de politie weer vrijgelaten.

Man aangehouden voor aanrijding met scooter

Bij een aanrijding op de Tesselseweg in Den Haag is een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer werd geschept door een automobilist. Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen voor het slachtoffer. Deze is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden. Het kruispunt met de Nieboerweg is door de politie afgezet om onderzoek te kunnen doen.
Het kruispunt is afgezet om de oorzaak van het ongeluk te kunnen onderzoeken
Het kruispunt is afgezet om de oorzaak van het ongeluk te kunnen onderzoeken © Regio15

Automobilist knalt op boom

Een automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Ripselaan in Rijpwetering een boom geraakt. De zwaar beschadigde auto kwam niet veel verder tot stilstand. Opgeroepen politieagenten hielden de bestuurder aan. Mogelijk had deze te veel gedronken. De bijrijder is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurder van de auto is aangehouden
De bestuurder van de auto is aangehouden © Regio15

Man parkeert auto in sloot

Een man heeft in de nacht van zaterdag op zondag zijn auto in de sloot langs de N231 bij Nieuwveen geparkeerd. Een berger moest de auto uit de sloot halen. De bestuurder kan zelf zijn auto verlaten en het naastgelegen weiland inklimmen. Met behulp van een autoladder kon de bestuurder uit het weiland gehaald worden zodat hij in een ambulance nagekeken kon worden.
De bestuurder moest uiteindelijk met een autoladder uit het weiland worden gehaald
De bestuurder moest uiteindelijk met een autoladder uit het weiland worden gehaald © MediaTV