112-nieuws | Auto ramt pand van kringloopwinkel - Bestuurder (73) raakt van de weg en overlijdt

Een ravage bij de kringloopwinkel in Leiden
Een ravage bij de kringloopwinkel in Leiden © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 31 augustus. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto ramt pand van kringloopwinkel

Een automobilist is woensdagmiddag tegen de roldeur van de kringloopwinkel aan de Hoge Rijndijk gebotst. Een fietser die bij de roldeur stond kon net op tijd de aanstormende auto ontwijken. Er raakte niemand gewond, schrijft mediapartner Sleutelstad.
Meerdere fietsen, tenminste één scooter, de auto zelf en de roldeur liepen door het ongeval schade op.

Man overleden na onwelwording achter het stuur

Een man van 73 is overleden, nadat hij dinsdagmiddag achter het stuur onwel raakte. De oudere man reed over de Hugo de Grootlaan in Zoetermeer, rolde het talud af en kwam in bosjes tot stilstand. Opgetrommelde hulpdiensten hebben de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.
De bestuurde raakte dinsdagmiddag van de weg
De bestuurde raakte dinsdagmiddag van de weg © Spa Media

Automobilist knalt tegen pomp tankstation

Een automobilist is woensdagochtend tegen een pomp van het tankstation bij de Makro aan de Schieweg in Delft aangereden. De pomp raakte daardoor beschadigd. Politie en brandweer kwamen ter plaatse. Er zou geen gevaar zijn geweest: de pomp blokkeerde door de knal waardoor geen brand kon ontstaan.
De auto reed tegen de pomp aan
De auto reed tegen de pomp aan © District8

Meerdere mannen overvallen huis in Zevenhuizen

Een bewoner van een huis aan het Begoniaplein in Zevenhuizen is dinsdagavond rond 19.30 uur overvallen. Meerdere daders hebben het slachtoffer geduwd en geslagen, meldt de politie. Er is nog niemand aangehouden. De recherche is op zoek naar de overvallers, maar ook naar getuigen en camerabeelden uit de buurt.

Auto's belanden in sloot na botsing

Op de Kerkweg in Woubrugge is woensdagochtend een aanrijding geweest tussen twee auto's. Bij de frontale botsing belandden beide auto's in de sloot naast de weg. Twee mensen zouden gewond zijn geraakt bij de aanrijding, over hun verwondingen is niks bekend.
De provinciale weg (N446) werd afgesloten voor onderzoek. Rond 12.00 uur werd de weg weer gedeeltelijk vrijgegeven.
112-nieuws | Auto ramt pand van kringloopwinkel - Bestuurder (73) raakt van de weg en overlijdt
112-nieuws | Auto ramt pand van kringloopwinkel - Bestuurder (73) raakt van de weg en overlijdt

A44 weer open na ongeval

Door een ongeval met meerdere auto's op de A44 bij Kaag-Dorp was de weg woensdagochtend afgesloten richting Amsterdam. Verkeer werd volgens de ANWB via de vluchtstrook erlangs geleid.
Er werd een omleiding ingesteld via de N14 en A4. De vertraging kon oplopen tot drie kwartier. Inmiddels is de weg weer open.