112-nieuws | Auto uitgebrand in Den Haag - Brand in Leids zorgcentrum

De brandweer probeerde de auto nog te blussen
De brandweer probeerde de auto nog te blussen © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 4 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto uitgebrand in Den Haag

Een auto in Den Haag is volledig uitgebrand. Dat gebeurde rond 2.15 uur op het Noordeinde. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet bekend. De brandweer heeft een poging gedaan de auto te blussen, maar die moest uiteindelijk als verloren worden beschouwd.
De auto werd compleet verwoest
De auto werd compleet verwoest © Regio15

Brandweer massaal naar verzorgingshuis na brand op balkon

Bij het woonzorgcentrum in Leiden is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan op het balkon van een van de appartementen. Rond 00.30 uur werden vlammen gezien door omwonenden die meteen de brandweer belden. Het ging om het tehuis Lorentzhof van Libertas.
Omdat het om een woonlocatie gaat waar bejaarden wonen, schaalde de brandweer al vrij snel op naar een 'grote brand'. Uiteindelijk bleek het mee te vallen. Er raakte niemand gewond. Na ongeveer een half uur werd het sein brand meester gegeven.
De brandweer schaalde op naar 'grote brand'
De brandweer schaalde op naar 'grote brand' © Regio15