112-nieuws | Aanhouding na vondst drugslab - Drie auto's op elkaar gebotst op A4

Drugslab gevonden in de Oudemansstraat in Den Haag
Drugslab gevonden in de Oudemansstraat in Den Haag © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 8 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Aanhouding na vondst drugslab

In een woning aan de Oudemansstraat in Den Haag is donderdagavond een drugslab gevonden. Er werd één verdachte aangehouden en zes woningen werden uit voorzorg ontruimd.
De politie verwacht dat van vier woningen de bewoners donderdagnacht nog terug kunnen. Er wordt verder onderzoek gedaan.

Drie auto's op elkaar gebotst op de A4

Op de A4 bij ter hoogte van Roelofarendsveen zijn donderdagmiddag drie auto's op elkaar gebotst. Allerdrie de auto's hebben flinke schade opgelopen en in ieder geval twee auto's moesten door de wegenwacht worden afgevoerd.
Niet bekend is of de inzittenden gewond zijn geraakt. Na de aanrijding zijn twee rijstroken afgesloten. Op het hoogtepunt liep de vertraging richting Den Haag tot een uur op, liet Rijkswaterstaat weten. Inmiddels is de vertraging flink afgenomen.
Flinke schade bij één van de auto's.
Flinke schade bij één van de auto's. © Regio15

Agent lichtgewond door steekvlam bij opnames

Een politieagent is woensdagavond gewond geraakt bij het opnemen van een video voor de politieacademie. Voor die video moest een auto in brand worden gestoken, maar daarbij ontstond onverwacht een steekvlam.
'Een collega raakte lichtgewond', vertelt een woordvoerder van de politie. 'Hij is ter plaatse gecheckt door ambulancepersoneel.' Uiteindelijk moest de agent uit voorzorg naar het ziekenhuis. 'Vandaag is hij weer aan het werk', besluit de politiewoordvoerder. De opnamens vonden plaats aan de Van Leeuwenhoekstraat in Reeuwijk.

Twee mensen naar ziekenhuis door brandende fietsaccu

In een woning aan de Surinamestraat in Leiden heeft in de nacht van woensdag op donderdag een fietsaccu een korte tijd in brand gestaan. De brandweer kwam snel ter plaatse om de accu te doven en heeft hem afgevoerd in een bak water. Door de brand ontstond er veel rook. Twee bewoners zijn voor rookinhalatie naar het ziekenhuis gebracht. De exacte oorzaak van de brand is niet bekend.

Auto komt in sloot terecht

Op de Herenweg in Woubrugge is donderdagochtend een auto om onbekende reden in de sloot beland. Daarbij raakte niemand gewond. Door het ongeluk ontstond er een file in de richting van Leimuiden. De auto wordt een berger uit de sloot gehaald.