112-nieuws | Motorcrosser crasht in Waddinxveen - Cocaïnesnuiver scheurt door Zoetermeer

De motorcrosser reed op braakliggend terrein in Waddinxveen
De motorcrosser reed op braakliggend terrein in Waddinxveen © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 11 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Motorcrosser crasht in Waddinxveen

Een motorcrosser is vanmiddag hard ten val gekomen en gewond geraakt in Waddinxveen. Een trauma-arts moest per helikopter ingevlogen worden om het ambulancepersoneel ter plaatse te helpen met het behandelen van het slachtoffer. Na de behandeling is de persoon meegenomen naar het ziekenhuis, het is nog onduidelijk hoe hij of zij ten val is gekomen.

Man (36) rijdt te hard onder invloed van cocaïne

In Zoetermeer is een 36-jarige man opgepakt die 33 kilometer per uur te hard reed op de Europaweg. Hij reed ruim honderd kilometer per uur waar hij in principe maar zeventig mocht rijden. Volgens de politie reed de man onder invloed, bij de speekseltest testte de man positief op cocaïnegebruik.

Gewonde bij steekpartij in Hillegom

Bij een steekpartij aan de Vosselaan in Hillegom is in de nacht van zaterdag op zondag een gewonde gevallen. De politie heeft een verdachte aangehouden, zegt een woordvoerder. In eerste instantie kwam er een melding van een schietincident binnen bij de politie, maar er bleek niet te zijn geschoten. 'Er stak een groep mensen vuurwerk af op de Vosselaan. Er is ruzie ontstaan en daarbij is iemand gestoken', aldus de woordvoerder.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Op foto's is een beschadige auto te zien. Ook die wordt onderzocht.
Op de Vosselaan staat een beschadigde auto
Op de Vosselaan staat een beschadigde auto © Birdseventspictures

Gevonden hondje terug bij baasje

De politie in Gouda was op zoek naar de eigenaar van een klein bruin-wit hondje. Die is zaterdag gevonden op de Ruige Wetering. De wijkagenten deden een oproep op Twitter, met succes: ruim twee uur later was Monty, zoals het dier heet, herenigd met zijn baasje.