112-nieuws | Vrouw bespoten met brandende vloeistof - Auto knalt op boom

De vrouw, een andere bewoonster en een agent werden alle drie onwel door de vloeistof
De vrouw, een andere bewoonster en een agent werden alle drie onwel door de vloeistof © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 16 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Vrouw onwel door brandende vloeistof in gezicht

Aan de Potgieterstraat in Den Haag kreeg een vrouw in de nacht van donderdag op vrijdag een onbekende vloeistof in haar gezicht gegooid. De dader ging er daarna op een fiets vandoor. Een agent die op de melding afkwam werd direct na aankomst onwel. De agent en twee bewoonsters zijn voor controle door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De politie is op zoek naar getuigen die rond 1.30 uur iets hebben gehoord of gezien in de omgeving van de Potgieterstraat.

Auto belandt in de sloot in Haastrecht

Aan de West-Vlisterdijk in Haastrecht is vrijdagochtend een auto van de weg geraakt en in de sloot gereden. Met behulp van de brandweer is de auto daar weer uit getakeld. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Auto knalt op boom in Zoetermeer

Op de Blauw-Roodlaan in Zoetermeer is in de nacht van donderdag op vrijdag een automobilist met hoge snelheid tegen een boom gereden. Dat gebeurde rond 1.20 uur. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.