112-nieuws | Dure Lamborghini van achter aangereden - Voetganger aangereden door tram

Auto botst op Lamborghini in Honselersdijk
Auto botst op Lamborghini in Honselersdijk © VR Press
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 17 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto botst op Lamborghini

Op de Molenlaan in Honselersdijk is zaterdagavond een auto achterop een dure Lamborghini gereden. Beide auto's hebben behoorlijke schade opgelopen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk wilde de bestuurder in de Lamborghini rechtsaf slaan toen de auto tegen hem aanreed.

Aanrijding met tram in Den Haag

Op de Dierenselaan in Den Haag is zaterdagmiddag een persoon aangereden door een tram. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur ter hoogte van de Nunspeetlaan. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen. Ook de traumahelikopter is geland. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Door de aanrijding was het tramverkeer op lijn 6 enige tijd ontregeld. Inmiddels rijdt de tram weer volgens de dienstregeling.
Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance
Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance © Regio15

Rode vlag op het strand: ga niet de zee in

Hoewel het met maximaal 15 of 16 graden en regelmatig een flinke bui erg fris is om een duik in zee te nemen, is er nog een reden om dat zaterdag niet te doen. Op het Haagse Noorder- en Zuiderstrand is de rode vlag gehesen. 'De zee en de weersomstandigheden zijn zeer gevaarlijk. Ga niet de zee in om te baden of te zwemmen', meldt de Veiligheidsregio.
Een rode vlag bij de Haagse Reddingsbrigade
Een rode vlag bij de Haagse Reddingsbrigade © ANP

Loods uitgebrand in Rijnsaterwoude

Een loods aan de Herenweg in Rijnsaterwoude is zaterdagochtend grotendeels uitgebrand. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen woning en een schuur. Daar werd eerder voor gevreesd, en daarom is er opgeschaald naar 'grote brand', om genoeg materieel beschikbaar te krijgen om het vuur te blussen.
De loods brandde grotendeels uit
De loods brandde grotendeels uit © MediaTV
Er zijn vier huizen tijdelijk ontruimd. Er wordt nog nageblust en de brandweer controleert of de huizen geventileerd moeten worden. 'Als klein geluk bij een ongeluk was het asbesthoudende dak van de loods heel recent verwijderd. De rookontwikkeling was behoorlijk, maar is inmiddels helemaal weggetrokken', aldus de brandweer.