112-nieuws | Haagse jongeren opgepakt na vechtpartij - Aanrijding met scooter in Den Haag

Eén persoon werd behandeld door het ambulancepersoneel.
Eén persoon werd behandeld door het ambulancepersoneel. © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 18 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Elf Haagse jongeren aangehouden na vechtpartij Waalwijk

Elf jongeren tussen de 16 en 23 jaar oud uit Den Haag en omgeving zijn zaterdagavond aangehouden na een vechtpartij in Waalwijk. Vermoedelijk was er een ruzie ontstaan tussen twee groepen. Meerdere mensen liepen verwondingen op door de vechtpartij.
Ter plaatse troffen agenten zo'n 80 personen aan en meerdere slag- en steekwapens. De verdachten zitten momenteel vast voor verhoor.

Aanrijding tussen scooter en auto

Op de Slachthuislaan in Den Haag zijn een scooter en auto op elkaar gebotst. Dat gebeurde zaterdagavond. Eén iemand moest ter plekke behandeld worden door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend waardoor het ongeluk gebeurde.

Konijn herenigd met baasje

De politie in Kaag en Braassem kwam tijdens hun dienst zaterdagochtend een wel een heel bijzondere voortvluchtige tegen. In de bosjes naast de Langeraarseweg in Langeraar vonden zij een konijntje dat zat te schuilen voor de stromende regen.
De agenten stapten uit en het konijn liet zich gemakkelijk vangen, waarschijnlijk in de hoop de nacht door te kunnen brengen in een droge politiecel. De agenten namen het dier mee naar het bureau in Ter Aar, waar het ontsnapte konijn lekker op kon warmen. Met behulp van social media is het konijntje terug bij de eigenaresse en herenigd met zijn medebewoners.
Het weggelopen konijn op het politiebureau in Ter Aar.
Het weggelopen konijn op het politiebureau in Ter Aar. © Politie Basisteam Kaag en Braasem