Herkenbare beelden overvallers na één dag al gedeeld: 'Uitzonderlijk'

De drie zijn intussen aangehouden
De drie zijn intussen aangehouden © Politie
DEN HAAG - De politie heeft donderdagavond beelden gedeeld van drie verdachten van een woningoverval aan de Stavangerstraat in Den Haag, een dag eerder. Een van de slachtoffers liep daarbij een hoofdwond op. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt.
De politie heeft laten weten dat de drie verdachten zijn aangehouden. Omroep West heeft de foto van deze verdachte daarop geblurd.
Dat de politie de foto's van de verdachten zo snel naar buiten brengt is volgens de politie 'uitzonderlijk'. Waarom dat is gebeurd kan een woordvoerder niet zeggen. 'Dat gebeurt altijd in overleg met het Openbaar Ministerie. Dat is hier ook het geval.' Het OM wil er verder niets over kwijt en verwijst naar de politie.
De politie meldt: 'Het onderzoek is nog in volle gang en het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en beelden. Op dit moment zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Heeft u het vermoeden waar deze drie mannen verblijven, meld dat dan direct. Benader hen niet zelf, maar neem wanneer u hen ziet contact op met de politie.'
Politie in de Stavangerstraat na de overval
Politie in de Stavangerstraat na de overval © Omroep West