112

112-nieuws | Man (19) aangehouden voor woningoverval - Brandlucht in Kurhaus

Nog twee van de drie overvallers worden gezocht
Nog twee van de drie overvallers worden gezocht © Politie
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 22 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brandlucht in technische ruimte

In hotel Kurhaus op Scheveningen is donderdagavond een brandlucht geroken. De lucht was afkomstig uit een keuken en kwam via schachten in de technische ruimte terecht. Het was even zoeken naar de bron, vandaar dat meerdere brandweerwagens naar het Grand Hotel werden gestuurd. Het was niet nodig om het Kurhaus te ontruimen.

Man (19) aangehouden voor woningoverval

De politie heeft een 19- jarige man aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woningoverval in de Stavangerstraat in Den Haag. De bewoner raakte daarbij gewond. Twee andere woningovervallers worden nog gezocht, al weet de politie wel hun naam. De tiener, die uit Amsterdam komt, werd dinsdag opgepakt, meldt de politie donderdag.
De drie overvallers drongen op dinsdag 14 september rond 12.00 uur de woning binnen. Herkenbare beelden van het drietal werden een dag later al gedeeld. Dat is vrij uitzonderlijk.

Dode gevonden op bootje

Op een bootje aan de Veenendaalkade in Den Haag is donderdagmiddag een overleden persoon gevonden. Dat meldt de politie. Volgens een woordvoerder wordt er onderzocht wat er precies is gebeurd en hoe lang het lichaam al op het bootje ligt.
Dode gevonden op een bootje
Dode gevonden op een bootje © VRPress

Zwemmer gereanimeerd op het strand

Op het Noorderstrand op Scheveningen is donderdag een zwemmer gereanimeerd. Volgens een woordvoerder van de KNRM is hij door een andere zwemmer uit het water gehaald. De onderkoelde man is door ambulancepersoneel meegenomen en naar het ziekenhuis gebracht.
Een traumahelikopter landde op het strand.
Er landde ook een traumahelikopter op het strand
Er landde ook een traumahelikopter op het strand © District8