112-nieuws | Auto belandt op zijkant in Rijswijk - Bestuurder met promillage van 2,46 achter stuur

De auto liep flinke schade op door het incident
De auto liep flinke schade op door het incident © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 24 september. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto belandt op zijkant in Rijswijk

Op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk heeft een ongeluk plaatsgevonden waarbij een auto op de zijkant terecht is gekomen. Meerdere ambulances en een brandweerwagen rukten uit naar de locatie van het incident. Minstens een persoon raakte gewond.
Op foto's is te zien dat de auto flinke schade heeft opgelopen. Wat er precies is gebeurd op de weg in Rijswijk is onduidelijk. Ook is onbekend hoe het met de inzittenden gaat. Vanwege het ongeluk is de Generaal Spoorlaan in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Automobilist met promillage van 2,46 achter het stuur

De politie heeft zaterdagavond in Den Haag een automobilist aangehouden die met te veel alcohol achter het stuur was gekropen. Na een melding over een auto die gevaarlijk rijgedrag vertoonde, hielden agenten de automobilist aan. Na een mislukte blaastest ter plaatse, werd de bestuurder meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een tweede blaastest afgenomen waaruit bleek dat de automobilist met een promillage van 2,46 (1070 Ugl) de auto had bestuurd. Dat is twaalf keer meer dan is toegestaan.