112-nieuws | Busje vol pakketjes de sloot in - HTM kampt met storing, tramlijnen ingekort

© Birdseventspictures
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 3 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Bezorger rijdt de sloot in, pakketjes drijfnat

Een pakketbezorger in Sassenheim is de werkweek slecht begonnen. Op de Teijlingerlaan botste de man op een plantenbak, raakte van de weg en dook de sloot in. Tot overmaat van ramp lagen in de laadruimte tientallen pakketjes die afgeleverd moesten worden. De bezorger wist uit zijn raam te klimmen en op de kant te komen. Hij kwam met de schrik vrij.

Storing in spoorbeveiligingssyteem

Vervoerder HTM kampt maandagavond met een storing in het spoorbeveiligingssyteem. Daardoor zijn tramlijnen ingekort. Tram 3 en 4 kunnen niet de tramtunnel onder het Spui in en rijden niet verder dan Den Haag Centraal Station. Eerder op de avond kampten lijnen 2 en 6 ook met een storing, maar die rijden intussen de gebruikelijke route.

Speeltuin in Boskoop gaat in vlammen op

Een speeltuin aan de Puttelaan in Boskoop is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan, dat meldt Studio Alphen. Een scooter is onder een speeltoestel gelegd en daarna in brand gestoken. De brandweer lukte het al snel om het vuur te doven, maar de speeltoestellen zijn onherstelbaar beschadigd. Brandweerlieden wisten het vuur snel te doven, maar de speeltoestellen moeten als verloren worden beschouwd.
De scooter ligt uitgebrand onder een van de speeltoestellen.
De scooter ligt uitgebrand onder een van de speeltoestellen. © MediaTV
Inmiddels is de speeltuin afgezet met linten om te voorkomen dat kinderen op de verbrande speeltoestellen zouden spelen. Maandagochtend hebben medewerkers van de gemeente alle toestellen weggehaald. 'Dit was noodzakelijk omdat de veiligheid van het toestel niet gewaarborgd kon worden', meldt een woordvoerder van de gemeente desgevraagd. Het plan voor het plaatsen van nieuwe toestellen staat nu gepland voor 9 januari.

Bestuurder crasht gehuurde Lamborghini

De bestuurder van een gehuurde Lamborghini is maandagochtend rechtdoor gereden op de T-splitsing bij de Afrikaweg in Zoetermeer. Dat meldt de politie. De inzittenden raakten niet gewond, wel was de bestuurder onder invloed van alcohol en drugs.
De politie schrijft dat de bestuurder van de Duitse Lamborghini Urus nog wel de verhuurder op de hoogte zal moeten brengen dat de peperdure auto 'niet meer in geheel originele staat zal terugkeren'.
De gecrashte Lamborghini
De gecrashte Lamborghini © Politie Zoetermeer

Automobilist rijdt 40 kilometer te hard op Meppelweg

Op de Meppelweg in Den Haag heeft een automobilist vannacht een bekeuring gekregen omdat hij flink te hard reed. Dat meldt mediapartner Den Haag FM. Op de weg is 50 kilometer per uur toegestaan, maar de politie registreerde een fors hogere snelheid van 91 kilometer per uur.

Auto brandt uit in Leidschendam

Aan de Graaf Adolfstraat in Leidschendam is in de nacht van zondag op maandag een auto uitgebrand. De brandweer moest uit Voorschoten komen om de auto te blussen. De geparkeerde Mercedes is helemaal uitgebrand.