112-nieuws | Auto op z'n kop in het water - Man loopt naakt rond bij basisschool

Een auto belandt donderdagavond in het water.
Een auto belandt donderdagavond in het water. © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 6 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto op z'n kop in water in Wateringen

Een auto is donderdagavond in het water bij de Dorpskade in Wateringen beland. Meerdere mensen zijn het water ingesprongen om de inzittende van de auto te redden. Dat is gelukt en de persoon is daarna door hulpverleners geholpen. 'Doordat direct hulp is geboden is het leven van de bestuurder gered', laat de politie van Westland op Facebook weten.

Man loopt naakt rond bij basisschool

Bij de Prins Willem-Alexander School in Waarder heeft een schennispleging plaatsgevonden. De politie heeft inmiddels een verdachte in beeld. De man wordt binnenkort op het bureau gehoord, kondigt de politie donderdag aan.

Auto's botsen op elkaar in Rijswijk

Op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk zijn donderdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Beide voertuigen zijn zwaarbeschadigd. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden.

Tientallen woningen ontruimd bij uitslaande brand in flat

In een flat aan de Loevesteinlaan in Den Haag heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed in een woning op de achtste etage. Naast deze verdieping werden ook de boven- en onderliggende etages ontruimd. Volgens de brandweer gaat het in totaal om zo'n 20 tot 25 ontruimde woningen. De bewoners werden opgevangen in een HTM-bus.
Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De bewoners van het appartement ontdekten de brand zelf en hebben de hulpdiensten gebeld. Ondanks het snelle optreden van de brandweer kon flinke schade aan de woning niet worden voorkomen. Eén van de bewoners is door het ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd wegens het inademen van rook en brandwonden.
Uitslaande brand aan Haagse Loevesteinlaan