112-nieuws | Vrachtwagen ramt gevel - Drie auto's in brand in Alphen

REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 7 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Botsing tussen busje en tram in centrum Den Haag

Rond 23.00 vanavond heeft een botsing plaatsgevonden tussen een busje en Tram 1, in het centrum Scheveningen. Niemand raakte gewond bij de botsing, maar het busje en de tram zijn flink toegetakeld. Op foto's is te zien dat het busje schuin van achter is geraakt door de tram. De tram is direct terug naar de remise gereden, het busje wordt vanavond afgesleept.

Drie auto's in brand in Alphen a/d Rijn

Op de Preludeweg in Alphen aan den Rijn zijn drie auto's in brand gevlogen. op de foto's is te zien dat een witte auto flink vlam vatte, het is volgens de brandweer nog onduidelijk wat er precies is gebeurd met de auto. Twee andere voertuigen die aan de zijden van de weg geparkeerd stonden, zijn daarbij ook in de brand gevlogen.
© MediaTV

Vrachtwagen ramt gevel in Nootdorp

Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagmiddag flink wat schade veroorzaakt in Nootdorp. De container achterop stond nog omhoog, waardoor een deel van een gevel omver is gereden. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur aan het Ambachtshof, een bedrijventerrein in de buurt van de A12.
Aanzienlijke schade in Nootdorp
Aanzienlijke schade in Nootdorp © Regio15

Horecazaak gesloten na vondst drugs

Een horecazaak in het gebied 'de Zevensprong' in Den Haag is donderdag door de gemeente voor twee weken gesloten, nadat er softdrugs was gevonden. De eigenaar is aangehouden. De situatie kwam aan het licht tijdens een grote handhavingsactie in het gebied, die door politie, gemeente, HTM, NVWA, Omgevingsdienst Haaglanden, Rijksbelastingdienst, Omgevingsdienst Haaglanden en Stedin werd gehouden.
Naast de horecacontroles werden ook verkeerscontroles gehouden. Daarbij zijn meerdere bekeuringen uitgedeeld. HTM deelde boetes uit aan 65 zwartijders. Ook zijn misstanden aan het licht gekomen op het gebied van illegale kamerverhuur en illegale bouw, fraude met inschrijvingen en te hoge huren. Het hoogste huurbedrag wat werd geconstateerd betrof een bedrag van 2800 euro voor 102 vierkante meter.

Mogelijke dader aanrijding 6-jarige Naoufel meldt zich bij politie

Een 19-jarige man uit Den Haag heeft zich vrijdag bij de politie gemeld, omdat hij mogelijk betrokken is bij de aanrijding waarbij de 6-jarige Naoufel zwaargewond raakte. In de Uitenhagestraat is een Toyota Yaris gevonden waarvan de rechter koplamp kapot is.

Brug over provinciale weg avond en nacht dicht

De Steekterbrug over de N207 bij Alphen aan den Rijn wordt van vrijdag 7 oktober 21.00 uur tot zaterdag 8 oktober 7.00 uur afgesloten voor verkeer. Volgens Studio Alphen, mediapartner van Omroep West, worden in die avond en nacht drie grote opslagtanks verplaatst, die nu nog in de buurt van de brug staan.
Omdat de opslagtanks te groot zijn om door de opening van de brug te kunnen, worden ze over de Steekterbrug gehesen. Bestemmingsverkeer kan in Alphen zelf omrijden, doorgaand verkeer wordt geadviseerd om via de N11 en A4 om te rijden.

Auto brandt uit op N44

Op de N44 ter hoogte van Voorburg is donderdagavond een auto volledig uitgebrand. Dat gebeurde rond 23.00 uur vlak voor de afrit naar de N14. Die werd als gevolg van de brand tijdelijk afgesloten. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.
De auto brandde volledig uit
De auto brandde volledig uit © Regio15

Zwaargewonde na val met scooter

Op het Stationsplein in Delft is donderdagavond een man zwaargewond geraakt bij een val met een deelscooter. Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur. De man is nagekeken door de ambulance en naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van het ongeluk waren tram 1 en de buslijn tijdelijk gestremd.