112-nieuws | Autobrand in Leiden - Zoetermeerder gewond bij steekpartij

Autobrand in Leiden
Autobrand in Leiden © Media TV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 9 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Autobrand in Leiden

Aan het Alexandrine Tinneplein in Leiden is zondagavond een geparkeerde auto in brand gevlogen. Hierbij sloegen de vlammen flink naar buiten. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto kon niet meer worden gered. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand

Brand in woning Waddinxveen

In een huis aan de Dreef in Waddinxveen heeft zondagmiddag brand gewoed. Volgens de brandweer ging het om een eengezinswoning. Er is in ieder geval een slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, laat een brandweerwoordvoerder weten. De politie doet onderzoek naar de brand, omdat brandstichting niet wordt uitgesloten.
De bewoners van de naastgelegen panden mogen inmiddels terug naar hun woning. De bewoners van het brandadres mogen dat niet.

Zoetermeerder gewond bij steekpartij

Een 39-jarige man uit Zoetermeer is dit weekend neergestoken in het Noord-Hollandse Medemblik. Dat zou zijn gebeurd na een vechtpartij bij een café. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de politie kon zondag niet aangeven hoe het nu met de man gaat.
Volgens de politie was er in de nacht van vrijdag op zaterdag ruzie in een kroeg aan de Oosterhaven in Medemblik. Toen de onrust zich naar buiten verplaatste, werd de Zoetermeerder gestoken. De politie heeft nog niemand aangehouden.

'Zinloos geweld na stapavond'

In Zoetermeer is iemand mishandeld. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in de Spartastraat. De wijkagenten van Buytenwegh spreken over 'zinloos geweld na stapavond'. De mishandeling zou zijn gebeurd tussen 1.40 uur en 2.00 uur.