Getuigen gezocht van beroving pakketbezorger in Den Haag

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © ANP
DEN HAAG - De politie is op zoek naar twee mannen die een pakketbezorger hebben beroofd in Den Haag. Ze zouden het slachtoffer zaterdagochtend eerst hebben bedreigd met een steekwapen, meldt de politie woensdag.
De 20-jarige pakketbezorger staat zaterdagochtend rond 10.30 uur met zijn bus op het Suzannaland in Den Haag geparkeerd als de twee mannen naar hem toekomen. Ze bedreigen hem met het wapen en eisen een pakket. Met die buit, twee pakketten, gaan ze er vervolgens vandoor. Bij een onderzoek in de buurt zijn de verdachten niet meer gevonden.
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of meer van de straatroof weten.
De eerste verdachte is een man tussen de 20 en 25 jaar oud, met een lichtgetinte huidskleur en een normaal postuur. Ten tijde van de overval droeg hij een grijze trainingsbroek van het merk Nike, een zwarte jas en witte sneakers. Ook had hij een capuchon op.
De ander heeft een donkere huidskleur, is 1,90 meter lang en droeg een mondkapje. Verder was hij gekleed in een zwarte joggingsbroek, een zwarte dunne gewatteerde jas en droeg hij zwarte sneakers. Ook had hij een capuchon op en droeg handschoenen.