112-nieuws | Gewapende overval op snackbar - Brand in Haags café

De omgeving is door de politie afgezet
De omgeving is door de politie afgezet © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 14 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gewapende overval op snackbar Gouda

Een snackbar aan het Van Hogendorpplein in Gouda is vrijdagavond overvallen door twee gewapende mannen. Het incident gebeurde rond 20.50 uur. De verdachten zijn nog spoorloos. Het gaat om twee mannen met een dun postuur, zwarte kleren en een zwart masker.
Het is niet bekend of de overvallers iets hebben buitgemaakt. De politie doet onderzoek in de omgeving, onder meer met honden en een helikopter.

Dakbrand in Leiden

Tussen twee daken in de Leidse Sophiastraat heeft vrijdagmiddag brand gewoed. Volgens de brandweer kwam er rook vrij aan de buitenkant van het dak en de zijgevel. Het vuur bleek in de spouw van een van de huizen te zitten. Brandweerlieden hebben de brand geblust.
© Omroep West

Brand in café in Den Haag

In café De Malle Meid aan de Mallemolen in Den Haag heeft vrijdagmiddag brand gewoed. Het vuur ontstond rond 14.30 uur in een elektrische installatie in de kelder van het pand. 'De rookmelders in het café waren daardoor geactiveerd', laat een woordvoerder van de brandweer weten.
De brandweer rukte met meerdere wagens uit, maar het vuur was al snel geblust. De huizen boven het café zijn ook gecontroleerd. Niemand raakte gewond.
Brand in café De Malle Meid
Brand in café De Malle Meid © Regio15

Voorkant auto aan gort gereden

In Delft is een auto zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding. De voorkant van de auto ligt in puin. Het ongeluk gebeurde aan het Bastiaansplein in Delft.
De schade aan de auto in Delft
De schade aan de auto in Delft © Regio15

Treinstoring tussen Alphen en Woerden

Er rijden vrijdagmiddag geen treinen tussen Alphen aan den Rijn en Woerden. Een wisselstoring op het traject is oorzaak van de verstoring van de dienstregeling. De NS maakte rond 13.00 uur melding van de storing. De verwachting is dat rond 16.00 uur weer treinen kunnen rijden op dit deel van het traject.
Station Alphen aan den Rijn
Station Alphen aan den Rijn © John van der Tol