112-nieuws | Station Delft tijdelijk ontruimd - Zeer grote brand Delft

De brand ontstond in een dönerzaak
De brand ontstond in een dönerzaak © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 23 oktober. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Station Delft tijdelijk ontruimd na brand

Door een brand in een dönerzaak in het station, is station Delft zondagavond tijdelijk ontruimd. De brand ontstond mogelijk in een grill. Medewerkers probeerden de brand te blussen. De brandweer was er snel bij, toch hing er veel rook in het station en in winkels in het station. Het valt niet mee om de rook weg te krijgen.

Zeer grote brand in Delft

In Delft woedt een zeer grote brand. Het vuur brak zondag aan het eind van de middag uit. De rook trekt tot in de wijde omgeving over. Mensen die vlak naast de brand wonen, zijn geëvacueerd.
Grote inzet bij zeer grote brand Delft
Grote inzet bij zeer grote brand Delft © Regio15

Getuigenoproep voor dood konijn

De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien wie het konijnenhok met een dood konijn op de parkeerplaats van de Roosenboomstraat heeft gezet. Het diertje was met kooi en al achtergelaten in het groen. De politie hoopt met behulp van getuigen te kunnen uitzoeken hoe het konijn daar terecht is gekomen en of deze al overleden was toen deze achtergelaten werd.
Het overleden konijntje in zijn kooi
Het overleden konijntje in zijn kooi © Politie Basisteam Overbosch

Overleden man gevonden in Den Haag

In het park langs de Schimmelweg in Den Haag is een overleden man gevonden. Een woordvoerder van de politie kon nog niets zeggen over de toedracht. De politie heeft een witte tent over het stoffelijk overschot geplaatst en onderzoekt de doodsoorzaak nog.

Auto slaat over de kop in Delft

Op de Prinses Beatrixlaan in Delft is een automobilist over de kop geslagen nadat hij tegen een boom reed. Het ongeval gebeurde rond 2.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt, waardoor deze tegen een boom langs de weg reed.
De auto sloeg na de aanrijding met een boom over de kop
De auto sloeg na de aanrijding met een boom over de kop © Regio15
De ravage is groot, want ook een van de verkeersborden langs de weg werd door de automobilist meegenomen. Ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd en deze meegenomen naar het ziekenhuis.

Brand in bestelbus in Den Haag

Op de Marktweg in Den Haag heeft in de nacht van zaterdag op zondag een bestelbus in de brand gestaan. Buurtbewoners hebben geprobeerd om het vuur te doven, maar slaagden hier niet in. Uiteindelijk was het de brandweer die de brand in de bestelbus kon blussen.