Fietsende vrouw gezocht als getuige rond incident bij station Delft Campus

Deze zaak is opgelost
Deze zaak is opgelost
DELFT - De politie is op zoek naar een vrouw die mogelijk getuige is geweest van een incident bij de fietstunnel van Station Delft Campus. Ze werd op zondagavond 2 oktober rond 22.00 uur aangesproken door een vrouw en is vervolgens een tijdje bij haar gebleven.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 18 oktober. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE: De fietsende vrouw heeft zich na de uitzending bij de politie gemeld en is gehoord als getuige. Het onderzoek naar de zaak gaat verder.
Wat er precies is gebeurd die avond, kan de politie niet zeggen. 'Vanwege het onderzoek kunnen we nog niet heel veel vertellen over het incident zelf, maar we willen wel heel graag met de vrouw spreken die richting de tunnel fietste en werd aangesproken door een vrouw die hier liep', zegt een woordvoerder.
'Ze heeft zich ontfermd over deze vrouw en dat kan ze zich ongetwijfeld nog herinneren. We beseffen dat de informatie die we geven heel erg summier is. Maar voor het onderzoek is het op dit moment van belang dat we met deze mogelijk getuige spreken.' Wie zich herkent in deze beschrijving, of wie denkt te weten wie de vrouw is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.