112-nieuws | Stomerij Zoeterwoude in brand - Man gestoken in Den Haag, dader gevlucht

De man raakte lichtgewond
De man raakte lichtgewond © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 12 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand bij stomerij in Zoeterwoude

Bij stomerij Ecoclean aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude is zondagavond brand ontdekt. Het vuur werd even na 20.00 uur gezien. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij.

Man gestoken in Den Haag, dader gevlucht

In de Kempstraat in Den Haag is zondag een man lichtgewond geraakt bij een steekincident. Op foto's is te zien dat er bloed op het shirt van de man zit, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De dader is op de vlucht geslagen. Naar hem wordt gezocht, zegt een politiewoordvoerder. Ook doet de politie nog onderzoek naar de aanleiding van het incident. 'Daarover is nu nog niks bekend.' De steekpartij vond rond 11.30 uur plaats.

Explosie door drugslab in woning in Den Haag

In de woning in Den Haag waar zondagochtend explosie is geweest, is een drugslab aangetroffen. Dat bevestigt de politie. Er is niemand aangehouden, naar de bewoner van het pand is de politie nu op zoek. In de omgeving zijn achtwoningen enige tijd ontruimd geweest. Door de explosie in het huis aan de Maartensdijklaan zijn twee kozijnen eruit geknald. Niemand raakte daarbij gewond.