112-nieuws | Vliegtuigbom aangetroffen in Wassenaar - Man neergestoken door autodief

Beeld ter illustratie: Vliegtuigbom WOII
Beeld ter illustratie: Vliegtuigbom WOII © Arbel Eshet
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 18 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Vliegtuigbom aangetroffen in Wassenaar

De politie in Wassenaar heeft vandaag een vliegtuigbom aangetroffen na een melding. Volgens de politie ging het om een 500 ponder. De bom is veilig verplaatst en ontploft in de Wassenaarseslag. Van de melding is ook een video gemaakt door de politie, die kun je hier bekijken.

Man spreekt autodief aan en wordt neergestoken

Op de Van de de Wateringelaan in Voorburg is donderdagavond rond 22.15 uur een man gewond geraakt toen hij een autodief op heterdaad betrapte. Toen hij de dief aansprak begon de verdachte op de man in te steken met een scherp voorwerp. De man liep meerdere snijwonden op. Pas dte is op zoek naar de verdachte. Het gaat om een man van tussen de 40 en 45 jaar oud en tussen de 180 en 185 centimeter lang. Op de avond van 17 november droeg hij een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en sportschoenen.

Stadsbus vast op trambaan na verkeerde afslag

In Delft heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een chauffeur van een stadsbus een ongelukkige verkeerde afslag gemaakt op de rotonde aan het Delflandplein. Daardoor kwam hij vast te zitten in het natte gras naast de trambaan. De bus zakte met de wielen weg in het modderige gras en kon niet meer zelfstandig terug op de weg komen. Als gevolg van het incident was zowel het weg- als tramverkeer tijdelijk gestremd.
Met behulp van een bergingsbedrijf is het gelukt om de bus van het gras te trekken, waardoor zowel de bus- als tramchauffeurs hun reis weer konden vervolgen.
De bus kon zelf niet meer terug op de weg komen
De bus kon zelf niet meer terug op de weg komen © District8