112-nieuws | Gaslekkage in Gouda - Bestuurder onwel op N11

Bij het steekincident raakte iemand gewond
Bij het steekincident raakte iemand gewond © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 21 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gaslekkage in Gouda

Bij werkzaamheden op het Bernhardhof in Gouda is een gasleiding geraakt. Daardoor moesten vijf woningen ontruimd worden, aldus de brandweer. Inmiddels is het gat weer gedicht. Ook de bewoners kunnen terug naar hun huis.

Bestuurder onwel op N11

Een automobilist is onwel geworden op de N11 bij Alphen a/d Rijn en met zijn auto in de sloot terecht gekomen. Bij het ongeluk reed de bestuurder een lantaarnpaal omver en belandde vervolgens via de berm in de sloot. Door meerdere voorbijgangers is de persoon na het ongeluk uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd.

Persoon door bekende gestoken in huis Den Haag

In een woning aan de Holtenstraat in Den Haag heeft maandagochtend een steekincident plaatsgevonden. Het ging om bekenden van elkaar, zegt een politiewoordvoerder. Het slachtoffer had lichte verwondingen aan het gezicht en is nagekeken door ambulancepersoneel. Er is volgens de woordvoerder niemand aangehouden.

Avondwinkel overvallen door gemaskerde mannen

Avondwinkel Quick-E aan de Valkenboslaan in Den Haag is zondagavond voor de vierde keer overvallen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar drie gemaskerde mannen. Ze kwamen rond 22.25 uur de winkel binnen en bedreigden de medewerker met een mes. In 2017, 2018 en 2019 was het ook al raak bij dezelfde winkel.