112-nieuws | Zwaargewonde bij steekpartij - Vijf mensen betrokken bij aanrijding

Vijf gewonden bij een aanrijding op de kruising Meppelweg Leyweg in Den Haag
Vijf gewonden bij een aanrijding op de kruising Meppelweg Leyweg in Den Haag © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 26 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Zwaargewonde bij steekpartij

In de Fischerstraat in Den Haag heeft zaterdag aan het eind van de middag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij viel een gewonde, voor wie de traumahelikoper werd opgeroepen.
De politie wil niets zeggen over de aard van de verwondingen en is op zoek naar de dader.

Vijf mensen betrokken bij aanrijding Den Haag

Op de kruising van de Meppelweg met de Leyweg in Den Haag zijn zaterdagmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Daarbij raakten vijf mensen gewond. Ze zijn onderzocht door ambulancepersoneel.
Beide auto's hebben door de botsing de nodige schade opgelopen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Automobilist rijdt water in na vermoedelijk lachgasgebruik

Een automobilist is zaterdagochtend rond 4.30 uur het water bij de Beestenmarkt in Leiden ingereden. De man was het plein in de Leidse binnenstad opgereden, terwijl dat niet toegankelijk is voor verkeer. Volgens getuigen zou hij onder invloed zijn geweest van lachgas.
Op basis van de getuigenverklaringen heeft de politie de man meegenomen naar het bureau voor verhoor en zijn rijbewijs ingevorderd. Na het verhoor is hij volgens de politie 'met een droog pak heengezonden'.
Auto te water bij de Beestenmarkt in Leiden
Auto te water bij de Beestenmarkt in Leiden © Regio15

Gewapende overval op avondwinkel in Den Haag

Een avondwinkel aan de Apeldoornselaan in Den Haag is vrijdagavond rond 21.15 overvallen. Drie mannen kwamen met steekwapens de winkel binnen en bedreigden het personeel dat aan het werk was. Volgens de politie hebben ze zowel een geldbedrag als diverse goederen meegenomen.
De drie mannen waren zwartgekleed en droegen gezichtsbedekking. Er is nog niemand aangehouden voor de overval en de politie is daarom op zoek naar getuigen.