112-nieuws | Gewonde en veel schade bij botsing - Los kinbandje leidt politie naar drugsdealer

Beide auto's liepen veel schade op
Beide auto's liepen veel schade op © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 24 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gewonde en veel schade bij botsing

Op de Tanthofdreef in Delft is donderdagavond een auto met hoge snelheid op een stilstaande auto met pech gereden. Een persoon raakte daarbij gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met deze persoon gaat, is niet bekend. Daarnaast liepen beide auto's veel schade op.
Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet daarom onderzoek naar het incident. Vanwege het onderzoek is de weg afgesloten.

Los kinbandje leidt politie naar drugsdealer

Het niet vastmaken van het kinbandje van zijn helm is een man afgelopen weekend duur komen te staan: toen agenten hem aanhielden, bleek hij zakjes vol bolletjes cocaïne in zijn onderbroek en scooter te hebben. De politie wilde de man in de Max Havelaarstraat in Den Haag aanspreken op het losse bandje, maar hij sloeg op de vlucht. Even verderop werd hij klemgereden. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed reed en daarom werd de man meegenomen naar het bureau, schrijft de politie donderdag op Facebook.
Daar bleek dat er een zakje vol bolletjes cocaïne in de onderbroek van de man zat. Ook in zijn scooter werd zo'n zakje gevonden. De bolletjes zijn in beslag genomen en de drugsdealer heeft een proces-verbaal gekregen voor het bezit van harddrugs en rijden onder invloed. Daarnaast heeft hij ook een bekeuring gekregen voor het niet op de juiste wijze dragen van de helm.
De bolletjes cocaïne die de man bij zich had
De bolletjes cocaïne die de man bij zich had © Politie Laak

Twee volwassenen en baby naar ziekenhuis na brand in woning

Aan de Johannes Camphuijsstraat in de Haagse wijk Bezuidenhout heeft donderdagochtend een korte maar felle brand gewoed in de woonkamer van een woning. Drie bewoners, waaronder een baby, moesten naar het ziekenhuis omdat zij rook hadden ingeademd.
Wat de oorzaak achter de brand was is nog niet bekend. De woning liep aanzienlijke schade op en is voorlopig niet bewoonbaar.