112-nieuws | Poeldijkseweg weer open na ongeluk - Drugspand in Katwijk dicht

Onderzoek naar ongeval Poeldijkseweg
Onderzoek naar ongeval Poeldijkseweg © VRPress
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 28 november. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

N464 Poeldijkseweg Wateringen weer open na ongeluk

Op de Poeldijkseweg in Wateringen, de N464, is maandagochtend een fietser gewond geraakt. Een traumahelikopter werd opgeroepen. Hoe het met de fietser gaat, is niet bekend.
Door het ongeluk is de weg in beide richtingen een tijd lang afgesloten geweest. Door de wegafsluiting ontstonden in de ochtendspits in beide richtingen files.

Drugspand in Katwijk dicht

In een woning aan de Boekhorststraat in Katwijk is een hennepkwekerij gevonden. Daarom is huis voor drie maanden verzegeld. 'Door het pand te sluiten, maken we een einde aan overlast en brandgevaar', aldus burgemeester Cornelis Visser.

Brand in Kurhaus

In het Kurhaus in Scheveningen heeft maandagochtend brand gewoed in een hotelkamer. Het hotel is ontruimd, de gasten worden opgevangen. Niemand raakte gewond. De brand is inmiddels onder controle, meldt de Veiligheidsregio Haaglanden. De brandweer is nu bezig om de rook uit het hotel te verdrijven.

Auto dobbert in sloot Zevenhuizen

In het water aan de Van Oudheusdenweg in Zevenhuizen dobberde zondagavond een auto. De bestuurder was de sloot ingereden, maar kon zelf weer op de kant komen. Een berger moest de auto uit het water halen.