112-nieuws | Brand in woning in Zoetermeer - Vijf verdachten aangehouden na straatroof in Wassenaar

De schade aan de woning is groot
De schade aan de woning is groot © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 2 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Flinke schade na brand in woning in Zoetermeer

In een woning in aan de Mozartrode in Zoetermeer is vrijdagavond brand uitgebroken. Op de twee verdieping bleek een flinke brand te woeden. De brand is door de brandweer geblust.
De bewoner, die op het moment van de brand thuis was, kon veilig zijn huis verlaten. Hij is voor de zekerheid in de ambulance nagekeken. De schade aan de woning is groot, de woning is voorlopig niet meer bewoonbaar, aldus de brandweer.

Vijf verdachten aangehouden na straatroof in Wassenaar

Vijf mannen die zijn aangehouden voor een straatroof op dinsdag 29 november in Wassenaar moeten vandaag voor de Rechtercommissaris verschijnen. Op die avond reden drie mannen van tussen de 18 en 20 jaar oud rond 21.30 uur op twee scooters over de Rust en Vreugdlaan toen zij merkten dat ze door een auto werden achtervolgd. Bij de ingangen van het Ommerenpark werden de mannen door de auto klemgereden en door de inzittenden bedreigd. De mannen werden van hun spullen en één scooter beroofd. Die scooter werd later aan de Houtlaan teruggevonden.
De politie kon de verdachten aanhouden toen de de auto waarin zij reden werd opgepikt door een politiecamera met automatische kentekenplaatherkenning. Het gaat om twee mannen van 18 en 21 jaar uit Delft, een 18-jarige man uit Den Hoorn, een 21-jarige man uit Nootdorp en een 19-jarige man uit Groningen. De verdachten worden vandaag voorgeleid aan de Rechtercommissaris.

Brand in bowlingcentrum

In Bowling & Partycentrum Gouda is vrijdag rond het middaguur brand ontstaan. Uit het pand aan de Heuvellaan kwam rook naar buiten. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te bestrijden. Ongeveer een uur later gaf de brandweer het signaal 'brand meester.' Stichting Salvage is betrokken bij de afhandeling van de schade. Bij de brand ziujn geen gewonden gevallen.
De rook komt uit de openstaande deur van het bowlingcentrum
De rook komt uit de openstaande deur van het bowlingcentrum © MediaTV