112-nieuws | Gestolen hondje is gevonden - Auto belandt midden in vijver

Het hondje wacht voor de winkel
Het hondje wacht voor de winkel © Still uit camerabeelden
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 4 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gestolen hondje is gevonden

Het hondje dat zaterdag werd gestolen bij het Kruidvat in Rijnsburg, is zondag teruggevonden in Oegstgeest. Dat meldt de politie. Het diertje stond te wachten terwijl de eigenaar voor een boodschap in de winkel was. Vervolgens heeft een onbekende de hond opgetild en meegenomen, zo was te zien op camerabeelden die via Facebook werden gedeeld.
De hond is een dag later gevonden bij de Hema in Oegstgeest. 'Vooralsnog weten we niet hoe hij daar terecht is gekomen. Daarom zijn we nog naarstig op zoek naar de persoon die hiervoor verantwoordelijk is', zegt de politie.

Auto belandt midden in vijver

Een auto is zondag aan het begin van de avond in het midden van een vijver langs de Laan van Hoornwijck in Den Haag beland. Hoe dat kon gebeuren, is nog onduidelijk. In het gras is een lang bandenspoor te zien. De inzittenden wisten uit de auto te komen en zijn opgevangen door hulpdiensten.
De auto belandde in het midden van de vijver
De auto belandde in het midden van de vijver © Regio15

Gewonde bij steekpartij in Pijnacker

Een jongen van 17 uit Berkel en Rodenrijs is in Pijnacker neergestoken. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in de Veilingstraat. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een 16-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs is als verdachte aangehouden.
Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht
Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht © District8

Man neergestoken in Noordwijk

Bij een steekpartij in Noordwijk is in de nacht van zaterdag op zondag een 28-jarige man uit die plaats gewond geraakt. Het slachtoffer werd gestoken op De Grent, in het uitgaansgebied.
Volgens de politie ging er een ruzie aan de steekpartij vooraf. De gewonde Noordwijker is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de verdachte. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Twee gewonden bij ongeluk

Bij een ongeluk op de Guntersteinweg in Den Haag zijn zaterdagavond laat twee gewonden gevallen. Hoe het nu met hen gaat is niet bekend. De auto waarin de twee zaten, belandde op de zijkant. De ravage op de plek van het ongeluk was groot.
Over de oorzaak van de eenzijdige aanrijding, is nog niets bekend. Verhalen over een eventuele achtervolging door agenten, spreekt een woordvoerder van de politie tegen. Op de plek van het ongeluk hebben specialisten van de politie uitgebreid onderzoek gedaan.
De auto raakte ernstig beschadigd
De auto raakte ernstig beschadigd © Regio15

Hondje gestolen in Rijnsburg

In Rijnsburg is zaterdagmiddag een hondje verdwenen bij een winkel aan de Vliet Noordzijde. Het diertje stond te wachten terwijl de eigenaar voor een boodschap in de winkel was. Vervolgens heeft een onbekende de hond opgetild en meegenomen.
De politie vraagt inmiddels aandacht voor de zaak met een oproep. 'Weet u waar het hondje nu is, of weet u wie hiervoor verantwoordelijk is? Neem dan nu contact op. Het verdriet en het gemis is erg groot bij wie dit hondje hoort.'