Drie aanhoudingen na vondst mogelijk neergeschoten man in woning

Het rechercheteam van de politie verricht onderzoek in een woning aan de Deimanstraat na de vondst van een zwaargewonde man
Het rechercheteam van de politie verricht onderzoek in een woning aan de Deimanstraat na de vondst van een zwaargewonde man © Regio15
DEN HAAG - De politie heeft zaterdagmiddag een groot onderzoek gedaan in een woning aan de Deimanstraat in Den Haag, na de vondst van een zwaargewonde man eerder deze week. Waarschijnlijk is de man het slachtoffer van een schietincident. De politie heeft inmiddels drie personen aangehouden.
Donderdagavond rond 23.00 uur werd de zwaargewonde 29-jarige man gevonden in het huis. Hij is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het met de man gaat. De politie heeft de vondst pas zaterdagmiddag bekend gemaakt.
Een rechercheteam doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De woning is verzegeld en rechercheurs onderzoeken de betrokkenheid van de aangehouden personen. De politie roept getuigen op om zich te melden via opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem door een melding te maken via 0800-7000.