112-nieuws | Dode na val in water - Politie schiet met stroomstootwapen op inbreker

Hulpdiensten op de Stoofkade in Gouda
Hulpdiensten op de Stoofkade in Gouda © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 8 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Dode na val in water

Aan de Stoofkade in Gouda is donderdag iemand in het water gevallen en overleden. Een woordvoerster van de politie laat weten dat het slachtoffer nog is gereanimeerd, maar dat de hulp te laat bleek. Uit onderzoek is gebleken dat het ging om een noodlottig ongeval.

Politie schiet met stroomstootwapen op inbreker

Twee inbrekers zijn opgepakt nadat zij op woensdag rond 22.00 uur op het Albert Plesmanplein in Gouda op heterdaad werden betrapt door de politie. Bij het bedrijf ging het alarm af, waarna de politie de twee verdachten vond.
Eén van de verdachten verzette zich flink bij zijn aanhouding. Daarom is de man getaserd met een stroomstootwapen, heeft de politie donderdag bekendgemaakt. De twee verdachten van de inbraak, een 21-jarige Gouwenaar en een 29-jarige zonder vaste woonplaats zitten op dit moment vast en worden verhoord.
Agente oefent met taser
Agente oefent met taser © Politie