112-nieuws | Fietser gewond na aanrijding - Veel schade na botsing in Den Haag

Beide auto's liepen flinke schade op
Beide auto's liepen flinke schade op © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 9 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Fietser aangereden op Alphense Oranje Nassausingel

Op de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn is vrijdagmiddag een fietser aangereden. De weg is afgesloten geweest voor onderzoek, waardoor er een file ontstond. Ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over de fietser, hoe hij eraan toe is, is onbekend.

Veel schade na botsing in Den Haag

Op de Oude Haagweg in Den Haag is een auto op een andere auto gereden. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de locatie van het ongeval. Een automobilist werd gecontroleerd in een ambulance. Het is niet bekend hoe het nu met deze persoon gaat.
Beide wagens liepen flinke schade op door het ongeluk. Het is niet duidelijk hoe de botsing kon gebeuren. Daarnaast is de Oude Haagweg tot en met de Groen van Prinstererlaan afgesloten vanwege het ongeval.

Fietser gewond na aanrijding

Op de Dorpsstraat in Koudekerk aan den Rijn is vrijdag een fietser onderuit gegaan nadat 'ie was aangetikt door een voorbijrijdende auto. Het slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto crasht op lantaarnpaal

Een lantaarnpaal is donderdag- op vrijdagnacht uit de grond gereden door een auto. Dat gebeurde - in de mist - op de Waldorpstraat in Den Haag.
De schade aan de auto op de Waldorpstraat
De schade aan de auto op de Waldorpstraat © Regio15

Appartementen ontruimd vanwege brand

Meerdere appartementen op de Korte Vleerstraat in Den Haag zijn vrijdagochtend ontruimd door een brand. De brand brak rond 8.30 uur om onbekende reden uit in een appartement op de eerste verdieping van het complex.

Teruglezen: grote brand in Ter Aar

In een loods in Ter Aar heeft donderdag een grote brand gewoed. Tegen middernacht was het vuur onder controle en mochten de bewoners van omliggende woningen weer terug naar huis.