Grote brand in loods Ter Aar onder controle

Vlammen slaan uit het pand
Vlammen slaan uit het pand © Media TV
TER AAR - In een grote loods aan de Geerweg in Ter Aar heeft donderdagavond een grote brand gewoed. De brandweer gaf rond 22.45 uur het sein 'brand meester'. De woordvoerder laat weten dat de eerste brandweerwagens al zijn vertrokken. Het is niet bekend hoe groot de schade aan de loods is.
De brand in de loods brak rond 20.00 uur uit en was enige tijd uitslaand. De brandweer rukte massaal uit naar de Geerweg in Ter Aar. Volgens de brandweerwoordvoerder stond de helft van de loods in de brand. Het is niet bekend wat er in het gebouw staat. Doordat de brand zeer groot was, werden er ook brandweerwagens opgeroepen vanuit Nieuw-Vennep. Er is niemand gewond geraakt.
Uitslaande brand in loods Ter Aar
Bij de brand kwam ook veel rook vrij die door de weersomstandigheden laag overtrok. Daardoor is de Geerweg enige tijd afgesloten geweest. Ook riep de brandweer op om niet naar de brand toe te komen en ramen en deuren te sluiten. Daarnaast heeft de brandweer een aantal woningen ontruimd. Deze werden rond 23.50 uur weer vrijgegeven.