112-nieuws | Brand in geparkeerde auto - Ruzie leidt tot steekpartij in Leiden

De autobrand werd geblust door de brandweer
De autobrand werd geblust door de brandweer © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 24 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand in geparkeerde auto Den Haag

De brandweer moest in actie komen bij een autobrand in Den Haag. Een witte personenwagen op de Landzijde in Den Haag is deels uitgebrand. Over de toedracht is nog niks bekend.

Auto raakt van de weg bij Zoetermeer

Zaterdagmiddag is rond het middaguur een bestuurder bij de Muzieklaan in Zoetermeer van de weg geraakt en in een greppel tot stilstand gekomen. Hulpdiensten zijn ingezet om uiteindelijk de auto uit de greppel te trekken. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt.

Ruzie leidt tot steekpartij in Leiden

Een 19-jarige Leidenaar is vrijdagavond ernstig gewond geraakt. De man is door een bekende op de Steenstraat neergestoken. Diezelfde avond heeft de 18-jarige verdachte zich op het politiebureau gemeld.
Het slachtoffer is hevig bebloed aangetroffen en ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. De politie laat weten dat de twee eerder een aanvaring hebben gehad, wat uiteindelijk leidde tot een steekincident. De verdachte heeft zich later op de avond gemeld en is door de politie aangehouden.
Hulpdiensten zijn aanwezig nadat een 19-jarige Leidenaar ernstig gewond is geraakt na een steekincident
Hulpdiensten zijn aanwezig nadat een 19-jarige Leidenaar ernstig gewond is geraakt na een steekincident © Regio15

Bestuurder aangehouden na crash in Wassenaar

Een auto is zaterdagnacht gecrasht op de Stoeplaan in Wassenaar. Dat gebeurde rond 2.00 uur 's nachts. De bestuurder van de auto is vlak na de botsing aangehouden voor het rijden onder invloed. De bestuurder zit momenteel nog vast voor verhoor, aldus een woordvoerder van de politie.
Een inzittende op de bijrijdersstoel heeft nog korte tijd vastgezeten en moest bevrijd worden door de brandweer. Hoe de auto in de struiken langs de weg is belang is nog niet duidelijk. Het is ook niet bekend of er iemand gewond is geraakt.